Tech2Tech tilbyder planlægning af studieture for grupper til din virksomhed – det kunne være studieture for din tegnestue, bestyrelse, ledergruppen etc. Vi samarbejder og organiserer gerne det faglige program med udvalgt arkitektur, relevante tematikker og derudover står vi også for det mere praktiske som fly, hotel, restauranter etc.

Vi glæder os over seneste udenlandske studietur til Marokko, som vi planlagde i samarbejde med en større dansk arkitektvirksomhed. Her deltog 80 medarbejdere på tværs af flere afdelinger. Fokus på studierejsen var på arkitektonisk inspiration, aktuelle tematikker og kollegialt samvær.

Vil du høre mere om mulighederne for special designede studieture?

Kontakt projektchef Anja Skovdal Danielsen
📞 +45 29162434
📧 anja@tech2tech.dk


H+ studietur til Jordan med Tech2Tech

Hvad siger vores kunder?

H+ på studietur i Marokko
“Studieturen for arkitektfirmaet H+ blev planlagt i samarbejde med team Tech2Teh – og vi sætter pris på det gode samarbejde, dialog og sparring i hele processen, fra opstartsmøde til planlægning og selvfølgelig også for den vellykkede studietur. Tech2Tech var med til at skabe de perfekte rammer, både på det faglige niveau og derudover mulighed for at fokuserer på det sociale, vores gode kollegaer og afdelinger imellem. Vi glæder os allerede til næste studietur for vores medarbejdere i H+.”
Rasmus Klausen
Administrerende direktør/Partner


Se vores forslag

På Færøerne med Tech2Tech

Færøerne
Tech2Tech har besøgt det smukke land af flere omgange og senest med en gruppe på 40 deltager og vi ser frem til at præsenterer et spændende program, der ikke kun byder på arkitektur, men også den fantastisk og barske natur på Færøerne, med stejle klipper, græsklædte åse og lidt skov. Færøerne består af 18 større og mindre øer som forbindes af tunneller og færger. I kan glæde til udvalgt arkitektur i Tôrshavn, Eysturoy og Klaksvik – derudover byder programmet også på dialog med flere lokale arkitekter på Færøerne.

Oplev Marokko på studierejse med Tech2Tech

Marokko
Marokko er velsignet med en fascinerende natur med ørken, dale og de majestætiske Atlasbjerge. Tech2Tech foreslår den fortryllende by Marrakesh, hvor I selvfølgelig skal bo i en skøn og charmerende Riad, placeret centralt i medianen. Se frem til at præsenterer mulighederne i Marrakesh, som byder på hele paletten med farverige markeder, eventyrlige restauranter, den berømte El-Fna-plads, det Jødiske kvarter osv.  På programmet skal historiske og nyere arkitektoniske værker som El Badi Palace, Dar El Bacha Museum, Majorelle Garden og Yves Saint Laurent Museum. Derudover kunne en mulighed være en tur i Atlasbjergene, med udsigt til berbiske bjerglandsbyer, flere paladser og fortryllende naturscenerier?

Tech2Tech i Portugal

Portugal
De portugisiske byer Lissabon og Porto byder på arkitektur i verdensklasse. Vi kan præsenterer program der spænder fra nyere til klassiske værker af bl.a. Álvaro Siza, Eduardo Souto de Moura, Rem Koolhaas – OMA, og AL_A. Mange af værkerne har en særlig kontekstuel aflæsning og forankring i naturen, landskabet eller eksisterende bygninger – dette, samt detaljen sætter vi blandt andet fokus på! Vi foreslår  den smukt beliggende historisk by Porto, som er rig på arkitektur og hvor den centrale bydel placeret ved floden er på Unescos verdensarvsliste OG Lissabon, som er hovedstad i Portugal og en af de ældste byer i verden.

Tech2tech-gruppe står ved bygning med hvælving

Vidste du at Tech2Tech siden 2012 har stået i spidsen for studie- og netværksture med fokus på arkitektur og faglighed. – der inspirerer og udbygger netværket og nye faglige relationer mellem byggeriets aktører. Vi arbejder ambitiøst med Tech2Tech konceptet og tilbyder nøje planlagte programmer og destinationer med høj faglig relevans. Traditionen tro og i forbindelse med planlægningen tager team Tech2Tech altid på inspektionstur, for at sikre det faglige indhold, sammensætning af program og øvrige detaljer for turen. Til orientering samarbejder vi også med Discovery Travel, som vores CEO Estelle Torp grundlagde for mere end 25 år siden.