En vision det er værd at bygge på

Tech2Tech bygger bro mellem internationalt udsyn og lokal forankring ved at bringe arkitekturen tættere på fagfolk og facilitere matchmaking med forretningspotentiale.

Tech2Tech tilbyder vi de bedste oplevelser, idéudveksling og dialog inden for:

Visionen for Tech2Tech er at give arkitektur, kultur, æstetik og kreativt samarbejde et løft gennem udveksling af viden og fremme af tværfaglighed. Det sker gennem rejser og events, der inspirerer til skabelse af netværk mellem byggeriets aktører som arkitekter, ingeniører, bygherrer og leverandører.

Alle arrangementer har en klar, faglig profil og bliver båret af udvalgte eksperter på hver deres felt. Vi inddrager eksperterne allerede i planlægningen for at sikre, at vores temaer rammer de rette indsatsområder. Og vi går langt for at skabe de bedst mulige fysiske rammer for såvel rejser som events.

Med det rette valg af temaer, eksperter, oplægsholdere, samarbejdspartnere og aktører er vejen banet for faglig matchmaking, der kan ende med at etablere nye relationer og give nye projekter luft under vingerne. Det er ikke tilfældigt, at vores motto lyder: Exploring architecture through networking.

Tech2Tech er meget mere end bare rejser

Tech2Tech begyndte i 2012 at arrangere rejser for arkitekter, og den god idé fik i mere end én forstand luft under vingerne. For rejser er ikke bare rejser.

Initiativtagerne til Tech2Tech var folkene bag Discovery Travel, som i mere end 23 år har arrangeret eksklusive kvalitetsture for sine gæster med hele verden som destination. Det var nærliggende at udvide profilen med arkitekturrejser, men ambitionerne rakte videre til kun at arrangere med sightseeing og busture. Langt videre.

“Tech2Tech er både studieture, inspirationsrejser og matchmaking, hvor kolleger og potentielle samarbejdspartnere kan finde hinanden, hvis der er basis for at etablere en faglig relation,” siger Estelle Torp, direktør for både Discovery Travel og Tech2Tech. “Vi arrangerer rejser og events med stor faglig relevans og inkluderer typisk møder, hvor deltagerne kan præsentere projekter, idéer og løsninger for hinanden.”

Faglighed med en ekstra dimension

Når mennesker med viden og fagkundskab mødes, kan der afdækkes spændende, nye samarbejdsmuligheder. Det gælder også danske ambassader og repræsentationer samt lokale myndigheder og institutioner, der ofte indgår som en del af programmet.

“Samarbejdsrelationerne kan også omfatte uddannelsesinstitutioner, forskere, kunder og leverandører, og det er vigtigt for os at tilbyde faglige og kulturelle indslag med aktører og et potentiale, som deltagerne ikke finder andre steder,” fastslår Estelle Torp.

Der er 100 % fokus på indholdet

Da Tech2Tech udspringer af Discovery Travel er der styr på afviklingen og garanti for, at alle deltagere kan koncentrere sig 100 % om indholdet. Alle rejser er naturligvis dækket af Rejsegarantifonden, og Discovery Travel investerer sin mangeårige erfaring i at sikre de bedst mulige rammer for alle involverede.

“Vi hedder Tech2Tech, fordi vi holder et højt, fagligt niveau og står for arrangementer, der er udviklet af fagfolk til fagfolk.
Det er en ambitiøs dagsorden, der forpligter.”

Teamet bag din næste rejse

Vi bruger vores netværk, erfaringer og faglige input fra eksperterne til at sikre dig en oplevelsesrig rejse med mulighed for at opbygge nye forretningsrelationer.

Teamet bag Tech2Tech har allerede bevist, at de kan tilbyde en kombination af rejser, oplevelser og matchmaking som ingen andre på markedet. Turene er blandt andet gået til lande som Marokko, Portugal, Spanien, Ecuador, Japan, Mexico, Brasilien, Kina, Korea, Columbia, Cuba, Vietnam og Dubai.

Vi arbejder hele tiden på at perfektionere konceptet, knytte nye kontakter og tilbyde dig inspirerende destinationer og programmer. Vil du vide mere om indholdet i rejserne, de kommende events, og hvad du kan forvente, står vi naturligvis til rådighed.

Projektchef
Anja Skovdal Danielsen
Tlf. 2916 2434
anja@tech2tech.dk

Arkitekt
Tina-Henriette Kristiansen

Direktør
Estelle Torp
Tlf. 4051 6161
torp@tech2tech.dk