Det kan du opleve med Tech2Tech …

Program for studie- og netværksture med høj faglig relevans for arkitekter og leverandører

Tech2Tech har siden 2012 stået i spidsen for studie- og netværksture. Ture, der inspirerer og udbygger netværket og skaber nye faglige relationer mellem byggeriets aktører.

Vi arbejder ambitiøst på Tech2Tech konceptet og tilbyder således nøje tilrettelagte programmer og destinationer med høj faglig relevans for de vigtige segmenter: Architecture + Landscapes + Spaces (Interior & Design)

Desuden kan du også byde velkommen til vores nyeste initiativ TRAVELLING GREEN. Her har vi ambitioner og fokus på grønnere transport. Nærmere beskrivelse følger for studie- og netværksturene.

Vores program opdateres løbende med overskrifter, kort beskrivelse og datoerne på hjemmesiden. Så hold gerne jævnligt øje med siden.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Kontakt Anja Skovdal Danielsen på mail: anja@tech2tech.dk eller ring: +45 29162434

On tour til Marrakesh
5. – 9. marts 2024
Til: Interior & Design

Vi glæder os til at præsenterer programmet for den fortryllende by Marrakesh – hvor vi besøger historiske- og nye værker som El Badi Palace, Dar El Bacha Museum, Majorelle Garden, Yves Saint Laurent Museum m.fl.. Derudover selvfølgelig de gode 1:1 dialogmøder i charmerende omgivelse for Tech2Tech netværket, bestående af spaceplanners og gode leverandører.

Marrakesh, Marokko

Åben studietur Milano
16. – 19. april 2024
Til: Spaces

Vi glæder os til at samle en ny studietur-gruppe til Milano Design Week 2024 i april, hvor både individuelle arkitekter, spaceplanners, rådgivere, bygherrer, leverandører og flere kollegaer fra samme tegnestue eller firma har mulighed for at deltage sammen – læs meget mere om studieturen – klik her.

Åben studietur til Milano med Tech2Tech - her Maison Borella

On tour til Japan
10. – 18. maj 2024
Til: Architecture

På mange opfordringer besøger vi igen Japan. Den Japanske arkitektur og kultur har årtusinders dybe rødder i stolte traditioner. Traditioner der bygger på en forfinet materiale forståelse og bearbejdelse, geometrier og menneskets relation til naturen og det byggede. Vi besøger en nøje udvalgt række værker, der tilsammen giver et historisk billede samt dybere forståelse af den Japanske arkitektur og kultur. Vi glæder til at præsenterer programmet for bl.a. Naoshima, Kyoto og Tokyo.

Circles, Japan

At Work _ After Work
23. maj 2024
Til: Architecture & Spaces

2024 er debut for helt nyt koncept, og vi ser frem til at kunne præsentere nyt forum for Tech2Tech netværket – med endnu flere muligheder for inspiration, viden, sparring og relationer. Som altid afrundet med netværks mingling og hygge mellem gode kollegaer og samarbejdspartnere i branchen. Eftermiddagens program står på tegnestuebesøg hos BIG, med Eva Seo-Andersen som vært. Glæd jer til at opleve BIG ’s nyeste arkitektur og egen tegnestue i Nordhavn i København, derudover talk ved Eva Seo-Andersen med temaet ”Under overfladen”. Foto: Laurian Ghinitoiu

BIG, Nordhavn, København

Study tour on Bike Spaces
30. maj 2024
Til: Interior & Design

Vi gentager selvfølgelig konceptet med cykel-studietur for Tech2Tech netværket. Vi forventer igen at blive 30 cyklister på denne studie- og netværkstur i København, hvor der cykles rundt til udvalgte indretningsprojekter på programmet,  med indlæg fra relevante arkitekter. Vi ser frem til endnu en inspirerende eftermiddag med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter, spaceplanners og leverandører.

Study tour on Bike København & Aarhus
August og september 2024
Til: Architecture

Vi startede i 2020 med cykel-studieture for Tech2Tech netværket og har cyklet lige siden. Vi ser frem til at blive 30 cyklister igen i både Aarhus og København, som cykler mellem udvalgte projekter og indlæg fra relevante arkitekter. Vi glæder os til inspirerende eftermiddage med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører. Nærmere datoer følger.

Study tour on Bike - Aarhus

Klik her for at se forrige events:
Alle afholdte programmer