Det kan du opleve med Tech2Tech …

Studie- og netværksture med høj faglig relevans for arkitekter og leverandører

Tech2Tech har siden 2012 stået i spidsen for studie- og netværksture, der inspirerer og udbygger netværket og skaber nye faglige relationer mellem byggeriets aktører.

Vi arbejder ambitiøst på Tech2Tech konceptet og tilbyder nøje tilrettelagte programmer og destinationer med høj faglig relevans for segmenterne: Architecture + Landscapes + Spaces (Interior & Design)

Byd også velkommen til vores nyeste initiativ TRAVELLING GREEN, hvor vi har ambitioner og fokus på grønnere transport. Nærmere beskrivelse følger for studie- og netværksturene.

Programmet opdateres løbende med overskrifter, kort beskrivelse og datoerne på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Kontakt Anja Skovdal Danielsen på mail: anja@tech2tech.dk eller ring: +45 29162434

Study tour on Bike – København
1. juni 2023
Til: Architecture

Tech2Tech netværket cykler rundt og oplever udvalgte projekter, med indlæg fra relevante arkitekter. Vi har på denne studie- og netværkstur tur fokus på gode transformationsprojekter i København og ser frem en inspirerende eftermiddag med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører.

Study tour on Bike - København

Networking Green
9. – 10. juni 2023
Til: Architecture

Vi inviterer igen til konceptet ”Networking Green”, hvor Tech2Tech har arrangeret faglige indlæg om Heartland, bæredygtighed og cirkulære processor. På programmet er der fælles frokost, efterfulgt af faglige indlæg og i løbet af aftenen vil der være indlagt meeting-points, hvor Tech2tech netværket mødes til gode dialoger. Vi overnatter i en-mands-telte i Tech2Tech camp på Heartland Festival og slutter af med fælles morgenbord om fredagen. Selvfølgelig vil der også være præsentation af Tech2Tech leverandørerne.

Tag med på Neworking Green og Heartland Festival med Tech2Tech

On tour til Portugal
28. august – 2. september 2023
Til: Architecture

De portugisiske byer Lissabon og Porto byder på høj kvalitet og arkitektur, der spænder fra historiske til nutidige projekter. Vi nørder selvfølgelig med arkitektur af de mest kendte portugisiske arkitekter Álvaro Siza og Eduardo Souro de Moura. Nøje udvalgte projekter er på programmet som Gulbenkian Museum, Casa das Historica Paula Rego, Museum of Art, Thalia Theater, Casa das Musicas, Boa Nova Tea House, Leca Pool og mange flere. Vi glæder os til at præsentere nye muligheder med MATERIALE SYMPOSIUM + PROJEKTSPARRING for Tech2Tech netværket.

Tag med Tech2Tech på studietur til Portugal

Study tour on Bike Spaces
7. september 2023
Til: Interior & Design

Tech2Tech netværket cykler rundt og oplever udvalgte projekter med indlæg fra relevante arkitekter. Vi har på denne studie- og netværkstur fokus på udvalgte kontor- og indretningsprojekter i København og ser frem en inspirerende eftermiddag med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører.

Study tour on Bike - spaces

Study tour on Bike Aarhus
8. september 2023
Til: Architecture

Tech2Tech netværket cykler rundt i Aarhus og oplever udvalgte projekter med indlæg fra relevante arkitekter.  Vi har på denne studie- og netværkstur fokus på gode transformationsprojekter og ser frem en inspirerende eftermiddag med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører.

Study tour on Bike - Aarhus

Study tour on Bike Landscape
14. september 2023
Til: Landscape

Vi gentager konceptet Study tour on Bike i København for segmentet: Landscape. Tech2Tech netværket cykler rundt og oplever udvalgte projekter med indlæg fra relevante arkitekter. Studie- og netværksturen byder på faglig og inspirerende eftermiddag med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører.

Study tour on Bike - Landscape

3days in Marrakesh
2023
Til: Interior & Design

Vi fortsætter i 2023 med konceptet ”3days …” og glæder os til at præsenterer programmet for den fortryllende by Marrakesh. Vi bor selvfølgelig i en skøn og charmerende Riad, placeret centralt i Medinaen og i umiddelbar nærhed af den berømte Jemaa el-Fna plads, det Jødiske kvarter osv.

Vi besøger historiske og nye værker som El Badi Palace, Dar El Bacha Museum, Majorelle Garden og Yves Saint Laurent Museum. Glæd jer til 3 dages kvalitetstid for Tech2Tech netværket.

Marrakesh, Marokko

Klik her for at se forrige events:
Alle afholdte programmer