Teamet bag Tech2Tech har gennem de sidste mange år stået for netværksarrangementer og -ture, indenlands såvel som udenlands, f.eks. til en række destinationer som Japan, Korea, Kina, Vietnam, Singapore, Mexico, Brasilien, Cuba, Ecuador, Portugal, Spanien, Marokko og Dubai.

Bag Tech2Tech-arrangementerne står Estelle Torp. Vi har en stor base af erfaring inden for B2B-aktiviteter, hvor målet er det personlige, professionelle møde på højt fagligt niveau med udbytte for begge parter. Som arrangør og garant for turenes rejsetekniske del står Discovery Travel, der de sidste 23 år har leveret kvalitetsture til eksklusive deltagere med hele verden som destination. Med denne mangeårige ekspertise og solide, veletablerede virksomhed i ryggen, har vi i Tech2Tech den højst mulige ambition for afviklingen og skabelsen af optimale rammer. Sådan kan deltagerne koncentrere sig 100 % om det faglige og relationsskabende indhold.

Som Tech2Tech-team har vi hver især betydelige netværk, baggrund og gennemslagskraft, der betyder, at vi arbejder særdeles kreativt og skarpt i udformning og indhold af arrangementerne.

Vores vigtigste mål er at skabe de perfekte fysiske rammer kombineret med et ekstraordinært højt fagligt indhold – først og fremmest niveauet hos deltagere, men naturligvis også af de indlæg, oplevelser samt muligheder for både intern og ekstern matchmaking, der er inkluderet i alle arrangementer.

Kontakt Tech2Tech for yderligere information:

Projektchef    
Anja Skovdal Danielsen
Tlf. 2916 2434
anja@tech2tech.dk 

Direktør
Estelle Torp
Tlf. +45 4051 6161
torp@tech2tech.dk

Følg Tech2Tech på