Det kan du opleve med Tech2Tech …

Det kan du opleve med Tech2Tech

Tech2Tech har siden 2012 stået i spidsen for studie- og netværksture, der inspirerer og udbygger netværket og skaber nye faglige relationer mellem byggeriets aktører.

Vi arbejder ambitiøst på Tech2Tech konceptet og tilbyder nøje tilrettelagte programmer og destinationer med høj faglig relevans for segmenterne: Architecture + Landscapes + Spaces (Interior & Design)

Bemærk: Vi har ambitioner om øget fokus på grønnere transport for vores studieture. Byd derfor velkommen til vores nyeste initiativ, TRAVELLING GREEN. Læs mere under de enkelte programmer.

Programmet opdateres løbende med overskrifter, kort beskrivelse og datoerne på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Kontakt Anja Skovdal Danielsen på mail: anja@tech2tech.dk eller ring: +45 29162434

On tour til New York
8. – 13. marts 2023
Til: Interior & Design

Glæd jer til den imponerende by New York og fokus på arkitektur, indretning og design. Tech2Tech netværket, med danske indretningsarkitekter og relevante leverandører, skal opleve New Yorker stilen på nærmeste hold. Derudover de gode 1:1 dialogmøder med Tech2Tech netværket.

TRAVELLING GREEN: På denne studietur tilbydes transport med offentlig færge, til fods og begrænset bus. Derudover kan Co2 kompensation tilkøbes for flyrejsen.

On tour: Danmark – Nord & Vest
10. – 12. maj 2023
Til: Architecture

Studie- og netværkstur til det nord- og vestlige Jylland for Tech2Tech netværket. På programmet er udvalgt arkitektur og listen er lang med interessante projekter, med bl.a. Nationalparkcenter Thy og Klimatorium Lemvig. Derudover storslået natur ved den jyske vestkyst og de gode 1:1 dialogmøder.

TRAVELLING GREEN: På denne studietur tilbydes transport med tog og bus, afhængig af, hvor I landet du bor.

Tag med på Neworking Green og Heartland Festival med Tech2Tech

Networking Green
9. – 10. juni 2023
Til: Architecture

Vi inviterer igen til konceptet ”Networking Green”, hvor Tech2Tech har arrangeret faglige indlæg om Heartland, bæredygtighed og cirkulære processor. På programmet er der fælles frokost, efterfulgt af faglige indlæg og i løbet af aftenen vil der være indlagt meeting-points, hvor Tech2tech netværket mødes til gode dialoger. Vi overnatter i en-mands-telte i Tech2Tech camp på Heartland Festival og slutter af med fælles morgenbord om fredagen. Selvfølgelig vil der også være præsentation af Tech2Tech leverandørerne.

TRAVELLING GREEN: På denne studietur tilbydes transport med tog, bus eller koordinering af samkørsel, afhængig af, hvor i landet du bor.

Study tour on Bike i København, 2022

Study tour on Bike
2023
Til: Landscape, Architecture og Interior & Design

Vi gentager konceptet Study tour on Bike i København i 2023, for alle vores segmenter: Landscape, Architecture, Spaces – hvor Tech2Tech netværket cykler rundt og oplever udvalgte projekter, med indlæg fra relevante arkitekter. Studie- og netværksturen byder på faglig og inspirerende eftermiddag, med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører. Nærmere datoer følger snarest i juni, august og september måned.

TRAVELLING GREEN: På denne studietur tilbydes transport på egen cykel.

On tour til Japan
September 2023
Til: Architecture

På mange opfordringer besøger vi igen Japan. Den Japanske arkitektur og kultur har årtusinders dybe rødder i stolte traditioner. Traditioner, der bygger på en forfinet materiale forståelse og bearbejdelse, geometrier og menneskets relation til naturen og det byggede. Vi besøger en nøje udvalgt række værker, der tilsammen giver et historisk billede samt dybere forståelse af den japanske arkitektur og kultur.

On tour : Danmark – Nord & Øst
2023
Til: Architecture

Studie- og netværkstur til det nord- og østlige Jylland for Tech2Tech netværket. På programmet er udvalgt arkitektur og listen er lang med interessante projekter, med bl.a. De Fem Halder, Svinkløv Badehotel, Kornets Hus, Maltfabrikken. Derudover selvfølgelig de gode 1:1 dialogmøder mellem arkitekter og leverandører.

TRAVELLING GREEN: På denne studietur tilbydes transport med tog og bus, afhængig af, hvor du bor i landet.

Marrakesh, Marokko

3days in Marrakesh
2023
Til: Architecture

Vi fortsætter i 2023 med konceptet ”3days …” og glæder os til at præsenterer programmet for den fortryllende by Marrakesh. Vi bor selvfølgelig i en skøn og charmerende Riad, placeret centralt i Medinaen og i umiddelbar nærhed af den berømte Jemaa el-Fna plads, det Jødiske kvarter osv.

Vi besøger historiske og nye værker som El Badi Palace, Dar El Bacha Museum, Majorelle Garden og Yves Saint Laurent Museum. Glæd jer til 3 dages kvalitetstid for Tech2Tech netværket.

On tour til Sydengland
2024
Til: Landscape

Nu er vi helt nede på jorden igen med fokus på landskabs- design og arkitektur, byrum og landskab. På programmet er selvfølgelig de gode 1:1 dialogmøder og det fantastiske Chelsea ’s Flower Show 2023.

Klik her for at se afholdte events:
Alle afholdte events