Det kan du opleve…

Find det eller de spændende arrangementer, der passer dig. Se vores store udvalg herunder.
Kontakt Anja Skovdal Danielsen for mere info på 
anja@tech2tech.dk eller mobil 2916 2434.

Tag med Tech2Tech på 3 dage i Berlin

3days in Berlin
September 2022
Til: Architecture

Året 2022 bliver startskuddet for et helt nyt koncept ”3days in …….”  – hvor Tech2Tech netværket søger inspiration og  arkitektur i udvalgte europæiske byer. I september måned er Berlin på programmet, hvor I kan glæde jer til 3 dages kvalitetstid mellem danske arkitekter og leverandører.

Oplev Marokko med Tech2Tech

Studierejse til Marokko
November 2022

Tech2Tech kan assistere med planlægning af studierejser til netop din virksomhed, hvor vi gerne organiserer det faglige program. Derudover står vi også for det mere praktiske som fly, hotel, restauranter etc. Til orientering samarbejder vi med Discovery Travel, som vores CEO Estelle Torp grundlagde for mere end 25 år siden.

Vi ser frem til kommende studierejse til Marokko i november 2022, med arkitektonisk inspiration, aktuelle tematikker og kollegialt samvær, som er planlagt i samarbejde med større dansk arkitektvirksomhed. Hvis du vil høre mere om mulighederne for special designede studierejser, er du velkommen til at kontakte vores projektchef Anja Skovdal Danielsen.

New Year Networking
Januar 2023
Til: Architecture, Interior & Design og Landscape

Vi inviterer endnu engang til New Year Networking, hvor I kan se frem til en faglig dag i København med Tech2Tech netværket. Dagen krydres med præsentation af programmet for 2023 for segmenterne: Architecture, Interior & Design og Landscape. Planen er perfekt og vi glæder os til at starte det nye år med at samle Tech2Tech netværket.

On tour til New York
Marts 2023
Til: Interior & Design

Glæd jer til den imponerende by New York og fokus på arkitektur, indretning og design. Tech2Tech netværket, med danske indretningsarkitekter og relevante leverandører, skal opleve New Yorker stilen på nærmeste hold. Derudover de gode 1:1 dialogmøder med Tech2Tech netværket.

On tour til det nord- og vestlige Jylland
Maj 2023
Til: Architecture

Studie- og netværkstur til det nord- og vestlige Jylland for Tech2Tech netværket. På programmet er udvalgt arkitektur og listen er lang med interessante projekter, med bl.a. Nationalparkcenter Thy og Klimatorium Lemvig. Derudover storslået natur ved den jyske vestkyst og de gode 1:1 dialogmøder.

Tag med på Neworking Green og Heartland Festival med Tech2Tech

Networking Green
Juni 2023
Til: Architecture

Vi inviterer igen til konceptet ”Networking Green”, hvor Tech2Tech har arrangeret faglige indlæg om Heartland, bæredygtighed og cirkulære processor. På programmet er der fælles frokost, efterfulgt af faglige indlæg og i løbet af aftenen vil der være indlagt meeting-points, hvor Tech2tech netværket mødes til gode dialoger. Vi overnatter i en-mands-telte i Tech2Tech camp på Heartland Festival og slutter af med fælles morgenbord om fredagen. Selvfølgelig vil der også være præsentation af Tech2Tech leverandørerne.

On tour til Japan
September 2023
Til: Architecture

På mange opfordringer besøger vi igen Japan. Den Japanske arkitektur og kultur har årtusinders dybe rødder i stolte traditioner. Traditioner, der bygger på en forfinet materiale forståelse og bearbejdelse, geometrier og menneskets relation til naturen og det byggede. Vi besøger en nøje udvalgt række værker, der tilsammen giver et historisk billede samt dybere forståelse af den japanske arkitektur og kultur.

On tour til Sydengland
2023
Til: Landscape

Nu er vi helt nede på jorden igen med fokus på landskabs- design og arkitektur, byrum og landskab. På programmet er selvfølgelig de gode 1:1 dialogmøder og det fantastiske Chelsea ’s Flower Show 2023.

Klik her for at se afholdte events:
Alle afholdte events