Det kan du opleve…

Find det eller de arrangementer, der passer dig.
Kontakt Anja Skovdal Danielsen for mere info på 
anja@tech2tech.dk eller mobil 2916 2434.

On tour til Jordan
Maj 2022
Til: Architecture

Tech2Tech gruppen oplever ikke kun arkitektur, men får også indblik i Jordans historie og landets helt unikke natur. Vi besøger bl.a. det arkæologiske område Petra som er på UNESCO’ s verdensarvsliste. Derudover de gode 1:1 dialogmøder med Tech2Tech netværket.

Networking Green
Juni 2022
Til: Architecture

Vi inviterer til helt ny event, hvor Tech2Tech har arrangeret faglige indlæg om Heartland, bæredygtighed og cirkulære processor. Derudover uformelt netværk og unikke oplevelser på Egeskov Slot og Heartland Festival –som er en samtidig kulturfestival, med fællesskaber og underholdende oplevelser, musik, samtaler, kunst og mad.

On tour til Bornholm og Folkemødet
Juni 2022
Til: Architecture

Studie- og netværkstur til Bornholm for Tech2Tech netværket, hvor der er mulighed for at opleve den unikke stemning på Folkemødet i 2022. Vi forventer et Folkemøde på højt niveau, med deltagelse i højaktuelle talks og emner – der har betydning for Tech2Tech gruppen. Derudover er der på programmet selvfølgelig udvalgt arkitektur på Bornholm, suppleret med den imponerende bornholmske natur og de gode 1:1 dialogmøder mellem deltagende arkitekter og leverandører.

Study-tour-on-Bike
August 2022
Til: Architecture

Vi gentager konceptet Study-tour-on-Bike i København, hvor Tech2Tech netværket cykler rundt og oplever udvalgt arkitektur, med indlæg fra relevante arkitekter. Studie- og netværksturen byder på faglig og inspirerende eftermiddag, med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører.

3days in Paris
August 2022
Til: Interior & Design

2022 bliver startskuddet for et helt nyt koncept ”3days in …….”  – hvor Tech2Tech netværket søger inspiration og  arkitektur i udvalgte europæiske byer. I august måned er vi klar til Paris  på programmet, som byder på  3 dages kvalitetstid mellem danske arkitekter og leverandører.

Study-tour-on-Bike
September 2022
Til: Interior & Design

Tech2Tech netværket på cykel i København, hvor vi på programmet har udvalgte kontor indretningsprojekter. Studie- og netværksturen byder på faglig og inspirerende eftermiddag, med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører.

Tag med Tech2Tech på Bike-on-tour i København

Study-tour-on-Bike
September 2022
Til: Landscape

Vi gentager konceptet Study-tour-on-Bike i København for landskabssegmentet, hvor Tech2Tech netværket cykler rundt og oplever udvalgte landskabsprojekter, med indlæg fra relevante arkitekter. Studie- og netværksturen byder på faglig og inspirerende eftermiddag, med frisk luft og uformelt netværk for deltagende arkitekter og leverandører.

Tag med Tech2Tech på 3 dage i Berlin

3days in Berlin
September 2022
Til: Architecture

Året 2022 bliver startskuddet for et helt nyt koncept ”3days in …….”  – hvor Tech2Tech netværket søger inspiration og  arkitektur i udvalgte europæiske byer. I september måned er Berlin på programmet, hvor I kan glæde jer til 3 dages kvalitetstid mellem danske arkitekter og leverandører.

On tour til det nord- og vestlige Jylland
Oktober 2022
Til: Architecture

Studie- og netværkstur til det nord- og vestlige Jylland for Tech2Tech netværket. På programmet er udvalgt arkitektur og listen er lang med interessante projekter, med bl.a. Nationalparkcenter Thy og Klimatorium Lemvig. Derudover storslået natur ved den jyske vestkyst og de gode 1:1 dialogmøder.

On tour til New York
2023
Til: Interior & Design

Glæd jer til den imponerende by New York og fokus på arkitektur, indretning og design. Tech2Tech netværket, med danske indretningsarkitekter og relevante leverandører, skal opleve New Yorker stilen på nærmeste hold. Derudover de gode 1:1 dialogmøder med Tech2Tech netværket.

On tour til Sydengland
2023
Til: Landscape

Nu er vi helt nede på jorden igen med fokus på landskabs- design og arkitektur, byrum og landskab. På programmet er selvfølgelig de gode 1:1 dialogmøder og det fantastiske Chelsea ’s Flower Show 2023.

Klik her for at se afholdte events:
Alle afholdte events