21. – 30. april 2016
Til: Architecture

Studie- og netværksturen til Kina i 2016 gik til Shanghai og Beijing med fokus på ”Architecture”.

Kina – stort og fascinerende

Kina dækker et areal på ca. 9.600.000 km², og kun Rusland, Canada og USA er større (Danmark dækker et areal på 43.080 km²). Kina har ca. 22.800 km. landegrænser, der grænser op til 14 lande: Tadsjikistan, Kirgisistan, Kasakhstan, Rusland, Mongoliet, Nordkorea, Vietnam, Laos, Burma, Bhutan, Nepal, Indien, Pakistan og Afghanistan. Kina har ca. 18.000 km kystlinje, der grænser op til fire have/stræder: Gule Hav, Østkinesiske Hav, Formosastrædet og Sydkinesiske Hav. Kina har mere end 5.400 øer hvoraf Taiwan og Hainan er de største. Kina har et meget varieret landskab, og dækker flere klimazoner fra det kolde Sibirien i nord til det lune klima mod syd.

Museer, Olafur, tog, mur & 198 Art Zone

Program for turen i Kina startede i Shanghai, med byvandring i den gamle bydel og den kendte promenade The Bund. Flere museer er på programmet bl.a. Long Museu West Bund, med inspirerende udstilling af Olafur Oliassen. Afgang fra Shanghai med højhastighedstog, mod Beijing hvor vi startede med walk and talk mod The Opposite House hotel, designet af Kengo Kuma. Derudover bød turen på Olympic Village, den kinesiske mur og det hippe 198 Art Zone – tidligere semi industrielt kvarter, med unikt arkitektonisk udtryk.

De gode dialogmøder

De gode 1:1 dialogmøder blev selvfølgelig afholdt, hvor alle leverandører og arkitekter mødes for vidensdeling med projekter og produkter. Resultatet heraf er nye kontakter som kan bruges i fremtidige projekter og ny viden om muligheder og samarbejde for fremtidige projekter.

Studietur og netværkstur til Kina med Tech2Tech
Studietur og netværkstur til Kina med Tech2Tech. Den Kinesiske Mur.
Studietur og netværkstur til Kina med Tech2Tech