28. marts – 5. april 2019
Til: Architecture

Studieturen gik til Colombia med fokus på Architecture”

Vi havde på programmet byerne Bogatá, Medellín og Cartagena, som repræsenterer Colombias og colombianernes udvikling, med fin variation af arkitektonisk sightseeing og byvandring. Gruppen havde en positiv og anderledes oplevelse, ved besøg af Shakiras skole etableret i et at byens belastede områder, med impulsiv fodboldkamp mellem børnene og Tech2Tech gruppen. Traditionen tro planlægger vi altid noget ekstraordinært som afslutningsmiddag for turen, hvor vi i Cartegena afholdte gadefest med dans og samvær med de lokale.

Arkitektur, kultur og natur i Colombia

Colombia turen bød på arkitektur, kultur og natur.  Derudover indblik i colombianernes barske historie og affødte erkendelse af, at grundlæggende faktorer skal ændres, hvis livet skal være godt for de fleste. De ændringer er colombianerne på imponerende vis i fuld gang med.

De gode 1:1 dialogmøder blev afholdt på turen, hvor leverandørerne tildeles et bord og arkitekterne cirkulerer mellem bordene, efter individuel mødeplan. Disse faglige dage indeholder gensidig vidensdeling om faglige udfordringer og håndtering af disse mellem leverandører og arkitekter. Resultatet af dialogmøderne er nye kontakter og viden om projekter, leverandører og produkter, som der kan arbejdes videre med i Danmark.

Studietur med Tech2Tech til Colombia
Studietur med Tech2Tech til Colombia
Studietur med Tech2Tech til Colombia
Studietur med Tech2Tech til Colombia