Tak for de flotte anmeldelser

Her er en udsnit af udtalelser fra arkitekter og leverandører, der har været med Tech2Tech på studie- og netværksture i ind- og udland.


Arkitektvirksomheden H+

Rasmus Klausen

Studierejse for H+ A/S til Marokko 2022

“Studieturen for arkitektfirmaet H+ i 2022, blev planlagt samarbejde med team Tech2Teh – og vi sætter pris på det gode samarbejde, dialog og sparring i hele processen, fra opstartsmøde til planlægning og selvfølgelig også for den vellykkede studietur. Tech2Tech var med til at skabe de perfekte rammer, både på det faglige niveau og derudover mulighed for at fokuserer på det sociale vores gode kollegaer og afdelinger imellem. Vi glæder os allerede til næste studietur for vores medarbejdere i H+.”
Kasper Æbelø

On Tour til Syddanmark – Architecture

“Fantastisk tur til ”Syddanmark” hvor vi blev præsenteret for spændende projekter og ikke mindst hørte historien bag. Tech2Tech havde planlagt 3 meget faglige dage, hvor der udover arkitektonisk inspiration og var masser af muligheder for dialoger med de andre deltagere og engagere sig i nye netværk.”
Riko Lundqvist

On Tour til Syddanmark – Architecture

“Turen til det sydvest jyske var en god kombination af spændende besøg på udvalgte nye byggerier, faglig sparring og møde med både leverandører og arkitekter.
Alt sammen godt styret og eksekveret af Anja og tech2tech.”
Anne Kathrine Edslev

Study Tour on Bike 2020 – Landscape

”En værdifuld og faglig sød dag, med fokus på materialitet, proces og deling af viden. Dagen var krydret med gode snakke, fremvisninger på den fælles cykeltur rundt i det smukke København. Det var interessant at vende de udvalgte projekter med leverandører såsom sagsarkitekterne, og det ledte flere gange til fælles snakke om kvalitet, valg og muligheder i landskabsprojekterne. Vi glæder os til næste tur allerede.”


Karl-Martin Buch Frederiksen

On Tour til Nasa 2020 – Architecture

”Vi snakker meget om integreret rådgivning i byggebranchen, den største øjenåbner for integreret rådgivning kom på en studietur som gik til NASA i Houston. Det nøje sammensatte program af Tech2Tech, med rundtur på NASA, forelæsninger om NASAs kommende månerejse og 2 dags workshop med diverse rumforskere var en drengedrøm der gik i opfyldelse.”


Palle Bo Rasmussen

On Tour til Nasa 2020 – Architecture

”Vi fik helt unikt indblik i NASAs planer for den kommende mission til Mars, den designudvikling der ligger bag og deres måde at tænke bæredygtighed ind i deres løsninger. På bedste Tech2Tech manér var turen naturligvis også krydret med masser af arkitektoniske highlights, gode middage og intensivt netværk.”


Victor Steffensen

Study Tour on Bike 2020 – Landscape

”Vi var meget begejstrede for cykelturen igennem København som bød på yderst spændende og aktuelle oplæg. For os er denne type arrangementer en rigtig god og hyggelig måde at møde og sætte ansigt på mennesker, man dagligt arbejder sammen med i en eller anden forstand og samtidig etablere kontakt til nye samarbejdspartnere.”


Peter Iversen

Study Tour on Bike 2020 – Architecture

”Study-tour-on-Bike i Århus giver en rigtig god mulighed for at høre arkitekterne bag byggerierne, både i forhold til deres tanker omkring arkitekturen, men bestemt også de økonomiske rammer der har været. Turen giver mulighed for at drøfte byggerierne med ligesindede, hvilket altid er spændende, samtidig med at man kommer ind og ser byggerierne, hvilket man ikke kan på egen hånd.”
Jytte Lørum Andersen

Study Tour on Bike 2020 – Architecture

”Dagen var rigtig godt tilrettelagt og fagligt givende. Vi fik set nogle interessante og inspirerende projekter på cykelturen i det københavnske byrum og hørte de gode historier bag. Der var god tid til at diskutere de forskellige projekter og vidensdele, og vi havde fornøjelsen af at få en masse spændende snakke med de dygtige arkitekter, der var med.”


Martin Ringstrøm

Study Tour on Bike 2020 – Architecture

”Fin lejlighed til at få set nogle af de mange byggerier der skyder op i Aarhus. Et godt arrangement til at få drøftet materialer med leverandører uformelt.”
Anne Dorthe Vestergaard

Study Tour on Bike 2020 – Landscape

”En meget fin og relevant tur rundt i egen andedam, som med den gode guidning undervejs og det uformelle i at være på cykel, gav grobund for nogle spændende faglige diskussioner undervejs på tværs af brancher.”


Christian Harris & Torben Schmidt

Study Tour on Bike 2020 – Architecture

“Vi havde en fagligt spændende og socialt fornøjelig tur rundt i København, hvor vi blev klogere på mange af byens byggerier. En givende og uformel måde at møde arkitekter og andre leverandører på, som gav basis for mange gode diskussioner.”
Torsten Baggesen Schmidt

Study Tour on Bike 2020 – Architecture

“Study-tour-on-Bike rundt I den Københavnske sensommer 2020 var interessant og givende. Interessant da vi fik historierne bag byggerierne, både fra de involverede arkitekter, men også, og især, fra de involverede leverandører. Det var meget givende at kunne snakke om byggerierne nu hvor de var opførte og få erfaringer både fra arkitekter og leverandører, noget jeg vil tage med mig. Det er en behagelig måde at blive efteruddannet på.”
Dorthe L. Hartung

Study Tour on Bike 2020 – Architecture

”Study-tour-on-Bike i Aarhus var en fantastisk måde at netværke fagligt med arkitekterne på. Et super arrangement, hvor arkitekterne fremlagde inspirerende projekter. Og der var en rigtig god dialog deltagerne imellem.”