6. – 9. september 2017
Til: Landscape

Netværkstur med fokus på “Landscape”

Turen gik til Bilbao og Spanien med fokus på ”Landscape”.

På denne inspirerende netværkstur med Tech2Tech besøgte vi den spændende nordspanske by Bilbao, hvor vi mødte det traditionelle baskiske og det moderne spanske. Danske landskabsarkitekter og leverandører, der beskæftiger sig med det åbne rum, deltog i rejsen.

Rejsens program i Bilbao

På programmet var det selvfølgelig byvandring i Abandoibarra-bydelen, den tidligere byens havn med præsentation af Bilbaos udvikling gennem de seneste årtier. Præsentation af bl.a. Guggenheim Museum (Frank O. Gehry), Library of Deusto (Rafael Moneo) og rundvisning på kulturcenter Azkuna Zentroa.

Fra industrikvarter til byfornyelse

Abandoibarra-bydelen var oprindeligt et industrikvarter, men blev i perioden 1998-2012, som industrien forsvandt mere og mere, omdannet til et område med grønne områder, promenader i og omkring parker og langs floden, grønne linjer mellem konferencecenter, koncertbygning og museum. Området anses nu som værende et internationalt kulturdistrikt for beboere og turister.

Bibliotek i harmoni med omgivelserne

Deusto biblioteket ligger i smuk harmoni med Guggenheim Museum som nabo – bygget i fem etager med en facade i transparent glas.

De vigtige dialogmøder

En af Tech2Tech-turenes kerneaktiviteter på turen er dialogmøderne. Her mødes leverandører og arkitekter med fokus på landskabsprojekter og fremtidige muligheder med produktioner, løsninger og materialer.

Netværkstur med Tech2Tech til Bilbao for segmentet Landscape
Netværkstur med Tech2Tech til Bilbao for segmentet Landscape