Tilmeldingen til vores første åbne studietur til Milano Design Week 2024 fra d. 16. – 19. april.

Rejs med Tech2Tech på Åben Studietur til Milano i 2024

Beskrivelse

Milano er vært for nogle af de største mode- og designrelaterede begivenheder i verden. I forlængelse heraf er Milano også byen for den årlige begivenhed med ”Salone Mobile Milano 2024”, også kaldet ”Design Week Milano” – som er en væsentlig og international platform for design miljøet. Branchefolk fra det meste af verden drager mod Milano og mere præcist fra 188 lande,  for at opleve 100-vis af udstillere og de 1000-vis af produkter på udstillingen.  Vi har ambition om at skabe en årlig begivenhed og den perfekte studietur til Milano, med god mulighed for også at pleje netværket med andre fra branchen.

Programmet er med fokus på SALONE MOBILE MILANO 2024 – hvor I får mulighed for at sammensætte to dage med nøjagtig det indhold og de besøg, som har størst relevans for jer – derudover har vi planlagt fælles velkomstmiddag og mulighed for at hilse på hinanden – jf. nedenstående program. Hvis stemningen er herfor, kan vi også tilbyde en faglig formiddag med arkitektur i Milano. Håber også vi modtager invitationer fra relevante leverandører med udstillinger og events, nærmere information følger herom. Glæd jer til at blive indkvarteret på det hyggeligste 4-stjernet hotel – centralt placeret i Navigli området i Milano og ganske tæt på offentlige transport muligheder.

Oversigt program

 • 16. april: Afrejse + transfer + fælles velkomstmiddag
 • 17. april: Morgenmad på hotellet + Salone Mobile Milano 2024 / time-on-your-own
 • 18. april: Morgenmad på hotellet + Salone Mobile Milano 2024 / time-on-your-own
 • 19. april: Morgenmad på hotellet + transfer + hjemrejse

Flytider

 • Afrejse d. 16. april fra København kl. 8:25 – ankomst Milano kl. 10:30
 • Hjemrejse d. 19. april fra Milano kl. 20:05 – ankomst København kl. 22:05

Studieturen inkluderer

 • Inkluderet direkte flyvning fra Kastrup til Milano t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel tur/retur
 • Overnatning på charmerende 4-stjernet hotel, centralt placeret i Navigli området og ganske tæt på offentlige transport muligheder. Prisen er baseret på overnatning i delt dobbelt værelse, i twin-bed, per person. Vi undersøger gerne mulighed for overnatning i enkeltværelser, hvis det skulle være et ønske
 • 1 fælles velkomstmiddag, jf. programmet
 • Tech2Tech deltager også, for sikre de perfekte rammer for studieturen

Pris

 • Fuld booket

Tilmelding

For registrering og tilmelding til ÅBEN STUDIETUR _ MILANO DESIGN WEEK 2024, fremsend mail til info@tech2tech.dk. Tilmelding er efter først-til-mølle princippet, din tilmelding er bindende og beløbet  for studieturen kan ikke refunderes. Til orientering arbejder vi på en gruppestørrelse på 20 deltagere.

Fakturering

Faktura fremsendes i forbindelse med tilmelding og betaling indenfor 14 dage. Til orientering er faktureringsteksten ”Åben Studietur : Milano Design Week _ 16. – 19. april 2024” – måske du kan søge efteruddannelsesmidler hertil?

Kontakt

Ønsker du nærmere information og dialog, kontakt Anja Skovdal Danielsen på telefon +45 29162434 eller send en mail til anja@tech2tech.dk

Salone del Mobile Milano - logo