2024 er vores debut for nye muligheder i Tech2Tech regi –  hvor vi løbende vil invitere til åben studietur for branchen. Vi glæder os til at samle nye studietur-grupper, med mulighed for faglighed, netværk og sparring for gode kollegaer i branchen. Både individuelle arkitekter, landskabsarkitekter, spaceplanners, konstruktører, ingeniører eller flere kollegaer fra samme tegnestue eller hele din tegnestue har mulighed for at deltage.

Vi ser frem til at præsentere dagsprogrammet for åben studietur – Jordan 2024, hvor vi er i fuld gang med detaljerne for studieturen til Jordan og arbejder lige nu på at fastsætte datoerne i 2024.

Wadi Rum, Jordan

Beskrivelse

Fokus på arkitektur, kultur, og historie – hvor dagene ikke kun byder på lokal arkitektur, men også indblik i Jordans historie og landets helt unikke natur.

Programmet er med fokus på de udfordringer og muligheder den jordanske geografi har givet arkitekter, både historisk, i nutiden og fremtiden. Vi besøger Petra, der grundet sit sindige vandsystem udvikledes til en storby med omkring 30.000 indbyggere, en af datidens største metropoler, og nutidens Jordan, der bærer præg af et meget begrænset udvalg af lokale byggematerialer.

Arkitekten Ammar Kammash eksperimenterer og udfordrer materialet arkitektonisk i Royal Academy for Nature Conservation i Ajloun, som vi besøger.

Vi tager også et kig ind i fremtiden med Sahara Dessert Project, der med udgangspunkt i den golde ørken og saltvand, udvikler nye alternativer for fremtidens madproduktion.

Glæd jer til at opleve den sydligste del af Jordan og byen Aqaba, som er landets eneste kystby ved Det Røde Hav og Wadi Rum ørkenen, som er en smuk sandstens ørken udover det sædvanlige. Derudover imponerende natur fra det sydlige Jordan, med fantastisk udsigt til klippeformationer og Det Døde Hav.

Det Døde Hav, Jordan
Overnatning i Wadi Rum, Jordan

Oversigt program

 • Dag 1: Afrejse + Ajloun
 • Dag 2: Transfer + Madaba + Det Døde Hav
 • Dag 3: Transfer + Mujib + Petra
 • Dag 4: Transfer + Wadi Rum
 • Dag 5: Transfer + Sahara Forest Project + Aqaba
 • Dag 6: Hjemrejse

Studieturen inkluderer

 • Direkte flyvning fra Kastrup til Amman – nærmere information følger
 • Transfer i Jordan, jf. programmet
 • Fælles middage og frokost, jf. programmet
 • Entréer, jf. programmet
 • Vi flytter os fra nord til syd og I får fornøjelsen af 5 forskellige overnatningssteder:
  1. Madaba: Delt dobbeltvær. i twin bed. Mulighed for enkeltvær. mod tillæg
  2. Aqaba: Delt dobbeltvær. i twin bed. Mulighed for enkeltvær. mod tillæg
  3. Petra: Delt dobbeltvær. i twin bed. Mulighed for enkeltvær. mod tillæg
  4. Ajloun: Delt Cabin hytte i den frodige natur
  5. Wadi Rum: Delt Luxury Tent i den røde ørken
 • Tech2Tech deltager med to personer på studieturen:
  Projectchef / Anja Skovdal Danielsen og arkitekt/ Tina-Henriette Kristiansen, som i fællesskab står for at skabe den perfekte studietur – og løbende indlæg med præsentation af den røde tråd i det faglige program.
 • Prisoplysning følger herpå

Registrering

Vi håber at du er nysgerrig efter nærmere information og eventuel tilmelding for studieturen til Jordan. Giv gerne en melding, hvis du ønsker at blive registreret på vores interesseliste på nedenstående mail – og nærmere invitation med nøjagtige datoer, dagsprogram, prisoplysning osv. – med mulighed for endelig tilmelding. Til orientering arbejder vi på en gruppestørrelse på minimum 20 deltagere. Vi følger selvfølgelig udviklingen med Israel-Palæstina konflikten og eventuel påvirkning for indrejse til Jordan.

Fakturering

Faktura fremsendes i forbindelse med tilmelding og betaling indenfor 14 dage. Giv en melding, hvis du ønsker to fakturaer i stedet for én – dvs. en med depositum ved tilmelding og så endnu en med restbeløbet (kan måske være en fordel for eventuelle efteruddannelsesmidler).

Kontakt

Hvis du i første omgang vil registreres på interesselisten – send mail til:  info@tech2tech.dk  

Hvis du ønsker nærmere information og dialog, kontakt Anja Skovdal Danielsen på telefon +45 29162434 eller send en mail til anja@tech2tech.dk

Petra, Jordan